Deel dit artikel
-

Eerste eRecruitment Night

Met eRecruitment is Emerce al jaren toonaangevend op het gebied van online recruitment en innovaties. Het inspirerende congres weet altijd veel bezoekers te trekken. En toch kriebelde het al tijden bij die vaste bezoekers. Hoe leerzaam het dagprogramma ook was, men was aan het einde van de dag nog lang niet klaar om naar huis te gaan.

In het verleden waren er genoeg legendarische socials, maar de laatste tijd stond men net iets te vaak droog. Daarom organiseert Emerce dit jaar de allereerste Emerce Recruitment Night! Locatie is Panama Amsterdam.

Wat je kunt verwachten? Goede (dance) muziek, een toplocatie en alle collega’s, concurrenten en vage bekenden uit de recruitment wereld.  Iedereen die al een tijdje meeloopt, weet wat dat laatste betekent: een flinke dosis gezelligheid en een avond die lang kan duren. Heel lang. Misschien wel te lang. Maar het wordt sowieso feest

Voor deze eerste editie hebben we niemand minder dan DJ Roog als hoofdact weten te strikken. Hij wordt bijgestaan door de dj’s Klaproos & P!mstert.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond