Deel dit artikel
-

Eerste geautomatiseerde container self-storage in Katwijk

Oomen Opslag opent in Katwijk naar eigen zeggen ’s werelds eerste container self-storage waarbij de container op commando automatisch naar je toekomt. Het reserveren, beheren, aansturen en toegang krijgen tot de container gaat online via de smartphone.

Het geautomatiseerde self-storage concept heeft alle voordelen van zowel self-storage, mini-opslag als mobiele opslag. Klanten kunnen dag en nacht bij hun opslag en de opslagbox kan zelfs tijdelijk aan huis worden geplaatst.

Een zelf-lerende robotkraan beheert de containers en zet deze op commando van de klant klaar. De klant kan vanuit een portal zijn eigen opslagbox beheren en besturen.

4k camera’s met doormelding bewaken het terrein en alle toegangsdeuren. Trillingssensoren bewaken de muren. De opslagboxen zijn onmogelijk binnen te dringen door het dikke staal en doordat de deuren fysiek niet open kunnen zolang de boxen niet door de kraan uit de stapel containers is gehaald.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

1 Reactie

Stef Bouwhuis - Intellicom BV

Het lijkt me een uiterst veilig concept. Van buitenaf inbereken is zinloos, omdat je nooit weet welke container je dan direct achter de wand bereikt. De voorkant van de container bereik je ook niet als de kraan hem niet uit de stapel heeft gehaald. Als het systeem technisch overeind blijft is dit
misschien de toekomst. Een opslaggebouw kan nu smaller en veel hoger.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond