Deel dit artikel
-

Eerste Pathé Thuis Original verschijnt begin 2020

Pathé brengt in februari 2020 zijn eerste Original uit, een mediaproductie die eerst in de bioscoop en daarna op Pathé Thuis te zien zal zijn.

Dit is de eerste productie die gemaakt wordt vanuit een samenwerking tussen de producent en de streamingdienst. Natuurlijk maken diensten als Netflix, Amazon en ook Videoland al langer eigen producties. Onderscheidende, aansprekende content moet als reclame werken voor de platformen.

De film heet Suriname en is een remake van de gelijknamige film uit 2011.

Thomas van de Weerd, Managing Director Pathé Thuis, bevestigt dat. “In combinatie met de vertoning in de Pathé bioscopen willen wij ons platform en marketing graag inzetten om talent de kans te geven een groot publiek te bereiken.”

Over zijn marktpositie ten opzichte van andere streamingdiensten zegt hij: “Met de komst van vele abonnement-diensten zoals Disney+, Apple TV+ en anderen platformen zien wij enorme kansen om de positie van Pathé Thuis nog verder te versterken. Pathé Thuis is de enige Nederlandse streamingdienst met het complete aanbod actuele films van alle filmstudio’s waarbij gebruikers gewoon per film kunnen afrekenen.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond