Deel dit artikel
-

Eerste programmaonderdelen New Dutch Wave #sxsw18 bekend

Voor de tweede keer is de Nederlandse handelsdelegatie New Dutch Wave aanwezig op SxSW in Austin, Texas, vanaf 11 maart aanstaande. Nederland wil zich als innovatief profileren met thema’s als Smart & Liveable Cities, Start-ups, Festivals & Innovation en Music & Tech.

Daartoe betrekt de organisatie twee locaties in Austin: een stand met start-ups op SxSW Interactive en een huis in het centrum van de stad. Het huis bevindt zich dit jaar gevestigd in de Waller Ballroom, op de hoek van 6th Street. De stand is meer voor passanten, het huis biedt een podium voor paneltalks, meet & greets, paneldiscussies, innovatieve productdemo’s, kunstinstallaties en showcases.

New Dutch Wave wil de creativiteit en het ondernemerschap van Nederland in de VS tonen aan de daar aanwezige groepen investeerders, corporates en andere belangstellenden. Daarin werkt het samen met StartupDelta. Vorig jaar zegden meer dan vijftig partnerbedrijven hun steun toe aan het initiatief.

SxSW Interactive (programma) vindt plaats tussen 9 en 13 maart. De Nederlandse activiteiten vinden plaats tussen 11 en 15 maart. Daarmee sluit het ook aan op SxSW Music, dat van 12 tot 18 maart is.

SxSW Interactive en Music werd vorig jaar elk door circa dertigduizend belangstellenden bezocht.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond