Deel dit artikel
-

De eerste sprekers voor Emerce eDay

Shane Meeker van Procter & Gamble, dronejournalist Ben Kreimer en RFID-biohacker Amal Graafstra zijn de eerste sprekers die zijn aangekondigd voor Emerce eDay 2015, op 8 oktober in de Amsterdamse Kromhouthal.

Shane Meeker werkt al 17 jaar voor Procter & Gamble, de belangrijkste concurrent van Unilever, en houdt zich vooral bezig met storytelling.

Don Molenaar is de man achter Beam, een slimme projector, en een van de succesvolste Kickstarter-projecten in Nederland. Uiteindelijk brachten 1973 backers maar liefst 700.000 dollar bij elkaar.

Amal Graafstra, auteur van het boek RFID Toys, liet in 2005 al eens twee RFID-chips implanteren, jaren nadat de Britse wetenschapper Kevin Warwick iets dergelijks had laten doen. De biohacker heeft Nederlandse voorouders, maar spreekt geen Nederlands.

En natuurlijk moet het dit jaar gaan over drones. Wie zien ze nog niet echt vliegen, maar dat gaat zeker veranderen. Ben Kreimer gaat het vooral hebben over de wijze waarop journalisten drones kunnen inzetten.

Meer informatie over de editie van 2015 vind je hier.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond