Deel dit artikel
-

Eerste sprekers van Emerce eDay bekend

Jeffrey Graham, hoofd onderzoek van Twitter, een ’s werelds grootste Instagram-lifestyleinfluencers Negin Mirsalehi en Tim Leberecht van Leberecht & Partners zijn de eerste namen van sprekers van Emerce eDay, op 6 oktober in Amsterdam.

Onder de noemer Meet the Disruptors is de eDay-site afgelopen week stilletjes live gegaan. Vandaag lichten we alvast een tipje van de sluier op. Let op: meer disruptors volgen nog!

Twitters Jeffrey Graham legt tijdens eDay uit hoe waardevol de data is die het microblog verzamelt voor adverteerders en hoe Twitter data gebruikt om de volledige marketingmix te optimaliseren.

Negin Mirsalehi groeide uit tot een wereldbekende socialinfluencer in fashion, beauty en lifestyle. Zij begon met bloggen op Instagram, waar ze inmiddels 3,1 miljoen volgers heeft, maar is ook op Snapchat actief. E-commerce wordt een steeds belangrijker onderdeel van haar werkzaamheden.

Ruben Horbach is medeoprichter van Internet of Things startup WizKid, maar tegenwoordig ook innovatiemanager voor het Londense bureau Somo.

CTO Trent McConaghy van BigchainDB gaat het ongetwijfeld hebben over de blockchain, het grootboek dat we kennen van Bitcoin, maar dat ook voor tal van andere diensten kan worden ingezet.

Ook op het podium: David Arnoux, medeoprichter en ‘Head of Growth’ bij Growth Tribe, heeft ruim 50 startende bedrijven begeleid en Steven Schuurman, CEO van Elastic, kent de wereld van analytics als geen ander.

eDay is het grootste evenement dat Emerce organiseert en ook dit jaar vindt het congres plaats in de immense Kromhouthal in Amsterdam-Noord. En ja, tickets kun je nu al reserveren.

Link: Foto’s eDay 2015

Deel dit bericht

2 Reacties

bert

Ook plek voor wat alternatieve geluiden?
– In 2015 hadden we peak-web. Nooit zullen er meer zoveel websites zijn als in 2015.
– De rol van Facebook als dominatrix
– De ondergang van Google
– Moore’s law is op. Hoe nu verder.

Gijs Vroom

@bert
Zeker ruimte voor alternatieve geluiden, maar het moet wel relevant zijn of op realiteit berust. Aan losse speculaties hebben we niet zo veel. De rol van Google & Facebook dus zeker. Een ondergang van Google is echter nog verre van aan de hand.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond