Deel dit artikel
-

Eerste webwinkel met Thuiswinkel Waarborg Reviews

Kindertassenwebshop Liefzebraatje.nl is de eerste webwinkel die met de Thuiswinkel Waarborg Reviews is begonnen. De klantbeoordelingen worden exclusief voor leden van Thuiswinkel.org aangeboden.

Voor tien euro per maand kunnen aangesloten leden vijfhonderd klanten vragen een beoordeling achter te laten. Er is voorzien in een staffelkorting voor wie meer uitnodigingen wil versturen. De beoordelingen verschijnen in de vorm van een widget op de site. Thuiswinkel.org trekt samen op met KiyOh, de eerste reviewverzamelaar van Nederlandse bodem.

Volgens eigenaar Richard van Leeuwen van Liefzebraatje.nl merk je het aan de verkoop als een product goede reviews heeft gekregen. ‘Ze onderscheiden je van de amateurs. Overigens hadden we al reviews van KiyOh, maar nu ook de naam van Thuiswinkel Waarborg daaraan gekoppeld is, wekt dat natuurlijk veel vertrouwen.’

Volgens Thuiswinkel.org laat tachtig procent van de Nederlanders zich beïnvloeden door klantbeoordelingen op het internet. 61 procent leest eerst een review voordat hij of zij een beslissing neemt in het aankoopproces.

Deel dit bericht

2 Reacties

Derk Otto

Zijn ze snel mee maar niet heus. Echt vooruitstrevend is men niet bij de Thuiswinkel organisatie.

Arash Azizi

Zou dit werken met het sterren-systeem van Google Adwords? Kiyoh doet dit namelijk wel, aangezien de software van Kiyoh is…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond