Deel dit artikel
-

(eHealth Convention) Games steeds belangrijker voor de zorg

Een vreemde een in de bijt, zo lijkt het op het eerste gezicht. Want wat doet het Friese Grendel Games op eHealth Convention? Simpel: Grendel Games is een ontwikkelaar van medische serious games.

In de jungle van het aanbod van medische serious games is het moeilijk te bepalen wat voor zorgprofessionals, patiënten en zorginstellingen juiste keuzes zijn. Hoe haalt je de juiste resultaten? CEO Tim Laning van Grendel Games vertelt waar je op moet letten. Daarnaast geeft hij een update over de belangrijkste healthgames van dit moment en de trends op serious gamegebied.

Grendel Games werkt nauw samen met ziekenhuizen en zorgverzekeraars (waaronder een Dfz en UMCG), zorgprofessionals, ondernemingen en patiënten om voor verschillende doelgroepen games en applicaties te maken met een wetenschappelijke onderbouwing. Deze games richten zich op een educatieve, preventieve- of curatieve werking zonder moraliserend van aard te zijn.

EHealth Convention vindt plaats tijdens eWeek Amsterdam, de week van de meest vooraanstaande events voor de online industrie in Nederland. Tickets zijn hier te verkrijgen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond