Deel dit artikel
-

Elf incubators bundelen hun krachten

Elf incubators en ondernemersnetwerken gaan samenwerken onder de noemer StartupLeap om een gratis, door coaches ondersteund, online programma voor startende tech-ondernemers op te zetten.

Onder andere TechLeap, The Next Women (Amsterdam), ECE (Rotterdam), UtrechtInc (Utrecht), Novel T (Enschede), SBIC (Noordwijk), Braventures (Noord-Brabant), Dutch SE, UU Center for Entrepreneurship, StartupUtrecht, and Inqubator (Leeuwarden) sluiten zich aan bij StartupLeap. Hierdoor kan iedereen, ongeacht haar of zijn financiële situatie, drukke agenda of fysieke beperkingen, met de middelen en het netwerk van deze incubators een technologiebedrijf starten.

‘Als je voor de eerste keer een tech-bedrijf op wil zetten, heeft een gerenommeerde incubator een enorme toegevoegde waarde. Deze zit echter niet op elke hoek van de straat. Het gratis online programma biedt lessen van de beste sprekers, het verbindt deelnemers aan andere ondernemers en het brengt ze in contact met ervaren startup coaches en mentoren’ zegt managing director Jorg Kop van UtrechtInc.

Aanmelden is mogelijk tot 3 februari 2020 en deelname is gratis. Het online programma start op 10 februari en duurt 10 weken.

Foto Inqubator

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond