Deel dit artikel
-

Emakina breidt uit naar Italië

Fullservice internetbureau Emakina breidt zijn bereik uit naar Italië door een samenwerking te sluiten met branchegenoot Domino.

Het bedrijf, dat in Nederland vanuit Rotterdam werkt, ontplooit zich daarmee verder al laatste onafhankelijk internationaal werkend internetbureau.

De nieuwe partner Domino werkt vanuit Turijn en Venetië en doet dat voor grote merken als Fiat, Iveco, Nike, Unicredit en Juventus. Het Italiaanse bedrijf, opgericht in 1996, zocht een partner om op Europese schaal projecten te kunnen aannemen en uitvoeren. Die werd gevonden in de Belgische beursgenoteerde digitale bouwer.

Brice Le Blevennec, CEO van Emakina: “Domino weet strategische kennis te combineren met Europese marketingvaardigheden. Dit maakt hen voor ons tot een aantrekkelijke nieuwe partner. Eén van Domino’s troeven is zijn op maat gemaakte gebruikersaanpak, met duidelijke KPI’s en analyses. Dit past perfect binnen Emakina’s manier van werken. We delen de ambitie om onze klanten een hoge toegevoegde waarde te bieden. En net zoals Emakina beschikt onze nieuwe partner over langdurige relaties met grote IT- en systeemintegratoren, zoals Accenture, Reply, Engeneering en Avande.”

Emakina is actief in België, Nederland, Engeland, Frankrijk, Zwitserland, Turkije en Italië. In Nederland werd vorig jaar Relephant uit Amsterdam en Merge Media uit Den Haag overgenomen en wordt een nieuwe, specialistische CRM-tak ingericht.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond