Deel dit artikel
-

Emerce Academy – Update yourself

Emerce gaat zijn opleidingen voortaan zelf ter hand nemen en doet dat met een naamsverandering: geen Emerce Opleidingen meer, maar Emerce Academy. De inschrijvingen voor de Summerschool zijn gelijk geopend. De trainingen zijn online en desgewenst klassikaal te volgen. De Summerschool begint juli en eindigt in september.

Onder de noemer Emerce Academy vallen alle opleidingsproducten van Emerce zoals (online) trainingen, opleidingen, masterclasses, deep dives en updates. Na de zomer gaan we dan ook gewoon door met Emerce Academy, die je opleidt tot vooraanstaand innovator.

De docenten werken met praktijkgerichte cases en geven je persoonlijke aandacht in kleine groepen. Met je persoonlijke case of vraagstuk maak je de theorie direct toepasbaar. Het rendement uit je training is daardoor je volgende werkdag al zichtbaar.

Naast dat je de belangrijke onderwerpen, technieken en theorieën leert, krijg je vooral ook praktische inzichten en inspiratie vanuit de ervaringen van docenten. Je gaat bij Emerce Academy sowieso met een hoofd vol met tips en ideeën de deur uit.

Reserveer nu alvast je plek voor de Summerschool dit jaar:

Alle trainingen van Emerce Academy vind je hier.

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond