Deel dit artikel
-

Emerce en Brunel starten nieuw platform voor interim digital professionals

​Emerce​ en detacheringsbureau ​Brunel​ lanceren vandaag gezamenlijk ​Emerce Interim​, een nieuw platform voor inhuur van interim professionals in marketing, media, commerce en tech.

Emerce Interim voorziet in de groeiende behoefte van organisaties aan digitale specialisten. Marktonderzoek door de initiatiefnemers wijst uit dat het bedrijfsleven grote behoefte heeft aan interim digitale professionals, maar dat het lastig matchen is binnen de digitale gemeenschap. ​

De nieuwe dienst lost dit op. Die werkt ‘makkelijk, transparant en lost veel uitdagingen op die men ervaart bij het plaatsen van opdrachten’. Unieke en actuele marktinzichten, zoals behoefte aan een ervaringsniveau, worden uit eigen data gedeeld met de gebruikers van het platform.

Emerce Interim is een open platform waar opdrachtgevers kunnen zoeken in een uitgebreide database met voorgeselecteerde en positief beoordeelde professionals. Interim professionals schrijven zich in op het premium platform, worden onderdeel van de grootste digitale gemeenschap van Nederland, krijgen interessante opdrachten en kunnen bouwen aan hun vaardigheden en expertise. De dienst omvat dus het zoeken, kwalitatief matchen en plaatsen, maar ook verlonen en beoordelen van de opdracht.

Direrteur Gijs Vroom van Emerce licht toe: “Emerce is het platform voor digital business, marketing en media. Wij verbinden lezers, bedrijven en bureaus met behulp van relevante content en diensten. Emerce Interim past goed bij onze doelgroep. Samen met Brunel zullen wij dit platform verder doorontwikkelen voor opdrachtgevers en interim-professionals.”

Frank Del Gatto, head of digital community platforms bij Brunel vult aan: “Brunel is een internationale zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in flexibele personeelsoplossingen en high-end detachering. Het premium merk Emerce past met zijn doelgroep goed bij de specialisten die we zelf in huis hebben. Het is een natuurlijke fit met Brunel en wat wij willen uitstralen. Gezamenlijk kunnen wij via het platform met een API de gehele markt van detacheerders en freelancers ontsluiten, koppelen met alle HR-systemen en daarmee klanten ontzorgen om op efficiënte wijze kwalitatieve professionals voor een specifieke opdracht te leveren.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond