Deel dit artikel
-

Emerce en DDMA in partnerschap op kennisdomein online conversie en analytics

Emerce en DDMA gaan samenwerken op het gebied van kennisdeling in het domein van online conversie en analytics.

Onder de samenwerking vallen dit jaar een aantal concrete activiteiten. Op 20 april 2023 vindt Emerce Conversion & Analytics plaats. DDMA ondersteunt het congres met inhoudelijk advies en biedt korting aan haar leden voor deelname. Er worden internationale en nationale sprekers naar Pakhuis de Zwijger gehaald.

Branchevereniging DDMA en mediaplatform Emerce bedienen beiden dezelfde doelgroep vanuit hun eigen expertise. DDMA biedt leden een netwerk, belangenbehartiging en kennis op het gebied van datagedreven marketing en klantcontact. Emerce biedt nieuws en achtergrond over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet business, e-commerce en marketing.

Op 12 oktober 2023 vindt verder de Digital Analytics Summit plaats, DDMA’s eigen digital analytics-event, met internationale sprekers én bezoekers. Emerce ondersteunt dit congres met promotie en het delen van inhoudelijke content.

Daarnaast verschijnt op 7 december op Emerce TV een serie video’s rond conversion & analytics met daarin experts van DDMA aan tafel, die de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en technologie duiden.

De vereniging en het mediaplatform slaan zo de handen ineen om de Nederlandse professional op het gebied van conversie optimalisatie en analytics beter te informeren met onafhankelijke kennis en informatie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond