Deel dit artikel
-

Emerce-driedaagse in Beurs van Berlage van start

Vandaag begint de jaarlijkse driedaagse van Emerce in de Beurs van Berlage. Zoals ieder jaar zijn er twee evenementen gewijd aan marketing en e-commerce. Maar we beginnen vandaag met een nieuw evenement: What’s next in Tech!

Het evenement is met name bedoeld voor jonge techprofessionals op zoek naar een mooie baan. Young Experts (en ook seniors) delen hun ervaringen en geven praktische tips. Je kunt deelnemen aan challenges, workshops en roundtables en nagenoeg iedere ontwikkeling komt aan bod: VR, kunstmatige intelligentie, AR, blockchain en quantum.

E-commerce Live! is dé jaarlijkse dag in digital commerce. Meer dan 1500 professionals in marketing, e-commerce en business komen morgen samen voor sessies, round tables en live demo’s van 150 bevlogen merken. We noemen bol.com, Flinders, Zalando, LaDress, Bax Shop, Greetz, Crisp en GfK.

De dag kent ook twee deep-drive onderdelen: in Future of Payments hoor je alles over online betalen en in Fulfillment & Logistics alles over logistiek. Ook wordt bekend gemaakt wie de E-commerce10 en de Logistieke Webshop van het Jaar hebben gewonnen.

De doorgaans drukste dag, er worden 2000 bezoekers verwacht, is donderdag Emerce Digital Marketing Live! De update in online marketing, advertising en media. Je hoort presentaties van ABN, Walt Disney, Ex Machina Group, KLM, VICE, Van Gogh Museum, RTL en Adfactor.

De Driedaagse wordt donderdagavond traditioneel afgesloten met de DIA’s, de jaarlijkse onderscheidingen voor het beste interactieve werk in Nederland. Daarnaast zijn er de DIA PRO’s voor de beste professionals. De onafhankelijke jury bestaat uit zwaargewichten binnen online commerce en media.

De Beurs van Berlage is het beste met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf het Centraal Station is het nog geen 5 minuten lopen. Toch met de auto? Kijk hier. Vergeet niet de evenementenapps voor Android en iOS te downloaden.

Na de zomer pakken we de draad begin oktober weer op met het meest invloedrijke e-business event van het jaar eDay op 10 oktober. De eerste sprekers (Robert Overweg, Chris Wiggins, Denis Doeland en Pamela Pavliscak) zijn bekend!

Foto: Peter Boer

Deel dit bericht

3 Reacties

Fokke Hoogterp

Sterkte allemaal deze week in de wachtrijen. Hoop dat de routing naar de zalen van de zorgvuldig gekozen sprekers nu beter geregeld is dan vorig jaar, en het jaar ervoor en het jaar daarvoor.

Erwin Boogert

Dank voor je support, attent. Op het programma hebben we idd weer enorm ons best gedaan. De routing is de meest optimale, maar het blijft een feit dat meer dan duizend man zich door Beurs van Berlage verplaatst tussen de sessies door.

Klaas

Bleef duwen af en toe!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond