Deel dit artikel
-

Emerce EDAY barst vandaag los met tientallen topvideo’s

Reserveer vandaag en komende dagen blokken tijd in je agenda, want dit jaar kun je Emerce eDay volgen wanneer je wilt. Ruim dertig sessies van topspecialisten en verrassende denkers zijn gratis in video te zien.

Dit jaar vindt Emerce EDAY nog één keer plaats in virtuele setting. Hopelijk is de Kromhouthal in Amsterdam volgend jaar weer wel de plaats van eindeloze inspiratie, nieuwe perspectieven en geplande en toevallige ontmoetingen.

Het team van Emerce is al weken bezig met videoproducties die speciaal voor de gelegenheid zijn gemaakt. Vandaag is de dag dat we alles in een keer live zetten. Bergen en bergen nieuwe inzichten, insights en gedeelde ervaringen.

Naast presentaties, interviews en sessies maakten we dit jaar ook drie mini-documentaires. Elk duurt een half uur. In The Future of Media, The Future of Business en The Future of Brands voeren we dé hoofdrolspelers van dit moment op. Ze maken je deelgenoot van hun visies.

Het complete programma van Emerce EDAY vind je hier. Alle video’s zijn vanaf vandaag gratis te bekijken. Trek je agenda, pak het programma erbij en plan je kijkwensen naar wens in als het nu niet lukt.

Een greep uit de titels van de sessies:

– Merken in een gefragmenteerde wereld vol kritische consumenten
– Het geld verdienen van de toekomst is hier
– De toekomst van de media is dichterbij dan je denkt
– Real Fakes
– How Epic Games takes us from real to unreal
– Exponential: How Accelerating Technology Is Leaving Us Behind and What to Do About It
– En meer, veel meer

Vandaag vindt ook weer de verkiezing plaats van de Emerce Top 10 European Startups. Op 28 oktober maakten we de genomineerden reeds bekend. Vandaag hoor je wie VC’s, M&A-specialisten, bankiers en journalisten uit heel West-Europa op de kaart zetten voor volgend jaar.

Alle presentaties, interviews en sessies gaan online zoals Netflix dat ook doet. De videogigant dropt in een keer een heel seizoen. Bij eDay is dat: 30+ video’s in een klap. Die blijven allemaal online beschikbaar voor geregistreerde kijkers en zijn dus goed in te plannen in de ongetwijfeld drukke werkagenda’s van komende dagen en weken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond