Deel dit artikel
-

Emerce eDay dit najaar gratis online, eerste sprekers bekend

Net als andere Emerce evenementen wordt ook Emerce eDay dit jaar virtueel georganiseerd. Tot vorig jaar trok eDay jaarlijks duizenden bezoekers naar de Kromhouthal in Amsterdam Noord.

Vanwege de coronapandemie en de beperkingen die vanuit de overheid gelden, gaat eDay dit jaar virtueel. ‘Emerce is inmiddels grotendeels getransformeerd tot een online bedrijf,’ schrijft uitgever Gijs Vroom in een mail aan zijn werknemers. ‘Video is een belangrijke peiler.’

eDay zelf vindt dit jaar plaats op 8 oktober. Het wordt een semi-live event rond thema’s media, tech en commerce. De opzet verschilt echter niet van voorgaande jaren: naast topsprekers uit binnen- en buitenland zijn er exclusieve masterclasses en rondetafelgesprekken. Jim Stolze is weer de spreekstalmeester. Alle online content is gratis toegankelijk,

De eerste sprekers zijn inmiddels bevestigd, onder wie: Cliff Kuang, een bekende UX ontwerper van Google, de Britse techfilosoof Tom Chatfield (publicatie: This is Gomorrah), de oprichter en CEO van JumpStory (verkoper stockbeelden) en Sebastiaan van der Lans van WordProof.io.

We gaan het ook hebben over het bedrijf dat de laatste weken bijna continu in de schijnwerpers staat: TikTok.

Een ander onderwerp is hoe je misinformatie en fraude vermijdt terwijl je je SEO verbetert. Let’s Fix the Broken Web!

Het internet heeft ons leven geweldig makkelijk gemaakt, maar de betrouwbaarheid is er op achteruit gegaan. Nog nooit was er zoveel online fraude en meer dan 67 procent van de Europeanen geeft zelf aan al eens in fake news getrapt te zijn. Hoe weet een consument of informatie op websites of shops betrouwbaar is? En hoe claim je eigenaarschap over je content?

Over de sprekers en hun onderwerpen later meer.

eDay is niet helemaal online. De Kromhouthal wordt nog wel benut waarbij eDay nog steeds een in person evenement is. Met inachtneming van de anderhalve meter natuurlijk. De kosten daarvan bedragen 295 euro per persoon. Aanmelden kan hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond