Deel dit artikel
-

Emerce EDAY geeft apart podium aan start- en scale-ups

Donderdag 5 oktober organiseren we Emerce EDAY in Amsterdam, met daarin ook speciale aandacht voor start-ups en scale-ups in het techdomein.

Gedurende de hele EDAY, in de Kromhouthal, kun je in de Startup Alley terecht kijken om te praten met jonge ondernemingen. Tien in totaal staan er om zichzelf te presenteren of te connecten met eventuele business partners. Laaf je aan hun energie!

Daarnaast is er een sectie voor de wat meer gevorderde bedrijven. Dit Scale-Up Café is enkel toegankelijk op uitnodiging. CMO’s, CFO’s, investeerders en ondernemers vinden daar een ongedwongen omgeving om ideeën op te halen bij geselecteerde scale-ups of opbouwend kritisch te bevragen.

In de ochtend presenteren zich daar achttien nog jonge bedrijven en wie wil kan inschrijven op een gesprek met hen. Laagdrempelig, niet te moeilijk. Klikt het? Dan biedt de middag eventuele nog tijd voor follow-up gesprekken in onze lounge.

Het derde side-event gaat vooral over het bejubelen van start-ups. In de Vectrix Startup Deal van het Jaar-verkiezing maakt Jort Kelder de winnaar bekend.

Los van deze ‘events in het event’ bieden we een prachtig programma verdeeld over vijf zalen. Denk aan thema’s als ‘emotionele temperatuur’, natúúrlijk AI, maar ook ontwrichtend design en next level marketing.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond