Deel dit artikel
-

(Emerce eFulfillment) Parcel lockers: de nieuwe toekomst van pakjeslogistiek

De last mile in e-fulfilment is zeer sterk in beweging. Click & collect neemt sterk toe. Naast bemande afhaalpunten zullen er steeds meer onbemande afhaalpunten, de zogenaamde parcel lockers, in het straatbeeld verschijnen. Inpost is de Europese innovator op het gebied van parcel lockers en werkt aan een wereldwijd netwerk van lockersystemen. Morgen spreekt namens het bedrijf Jacek Powalka op Emerce eFulfillment.

De cases die worden besproken geven antwoord op de volgende uitdagingen: hoe stimuleert click & collect je online business en hoe selecteer je de juiste click & collect partners? Daarnaast geven zijn cases inzicht hoe deze last mile oplossing de klanttevredenheid kunnen vergroten.

Powalka heeft vijftien jaar ervaring in bedrijven als InPost, Polkomtel S.A. (Vodafone Groep), Polish Telecom en France Telecom, Meteor Mobile en PepsiCo. Bij Polkomtel S.A. leidde Jacek alle CRM initiatieven.

Emerce eFulfillment vindt plaats tegelijk met de beurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht, onder meer in de gloednieuwe Polar zaal van Media Plaza. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond