Deel dit artikel
-

Emerce Fashion TV: ’91 procent conversie via mobiel’

Negen van de tien online aankopen bij About You gaat via een mobiel apparaat. De hiervoor onderliggende technologie is te koop voor modemerken en retailers.

Modemerken en retailers doen er verstandig aan een specialisatie te kiezen als ze online willen groeien. “Het is duur om toegang te krijgen tot de eindconsument en klanten hebben hoge verwachtingen”, aldus Evert Hemelaar van technologiebedrijf Scayle op Emerce TV.

De betreffende Fashion-videocollectie met verschijnt aanstaande donderdag en is gratis te kijken.

“Zíj zitten direct op de consument”, waarmee de country manager wil aangeven dat retailers zich hier het best op kunnen richten. Partijen als Scayle werpen zich dan wel op de onderliggende technologie te leveren. Het softwarebedrijf is een afdeling van About You en staat daartoe in verhouding op de manier zoals AWS tot Amazon staat.

Merken, op hun beurt, zijn specialisten in productontwikkeling en hun merkverhaal. Het is het efficiëntst qua kosten als zij zich daar op richten.

Hemelaar brengt zijn dienst sinds vorig jaar actief aan de man op de Benelux-markt. “De markt voor e-commercesoftware is druk.” Van zijn technici in Duitsland mag het meeste worden verwacht, want een SaaS-product valt of staat bij de kwaliteit en het nut dat gebruikers eraan ontlenen.

Behalve Nederland is Scayle ook in het VK en Scandinavië activiteiten aan het optuigen buiten thuismarkt Duitsland.

Meer dan honderd modemerken en retailers zijn klant bij de e-commercecloud. Voor wie is dat geschikt? “Voor partijen die naar dertig à vijftig miljoen euro bruto omzet willen groen.”

*) De Fashion-videocollectie verschijnt aanstaande donderdag en is gratis te kijken. Belangstellenden dienen zich enkel eenmalig te registreren. De video’s zijn ook in de periode na publicatie nog te bekijken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond