Deel dit artikel
-

Emerce Marketing Live: de groene boodschap van Polestar

Polestar, het elektrische performance automerk, en kunstenaar Thijs Biersteker hebben samen een interactieve installatie gelanceerd. We Harvest Wind moedigt mensen aan om door middel van kunst na te denken over de grootste uitdagingen van onze tijd – de klimaatcrisis, vervuiling en de overgang naar hernieuwbare energie. Op Emerce Marketing Live! (2 juni, Beurs van Berlage) hoor je er meer over.

We Harvest Wind, vorig jaar gedurende enkele maanden in het Stedelijk Museum in Amsterdam, stelt bezoekers in staat om de wind te beheersen met behulp van grote ventilatoren. Als de wind in aanraking komt met de sculptuur, wekt het energie op waardoor de installatie tot leven komt.

De installatie was geïnspireerd op het destijds verschenen LCA-rapport (Life Cycle Assessment) van het merk. Het rapport geeft inzicht in de CO2e-impact van de Polestar 2 gedurende de hele levensduur. Uit het rapport blijkt dat de impact van een volledig elektrische auto tijdens de gehele levensduur kan worden gehalveerd als de auto wordt opgeladen met hernieuwbare energie.

Met deze interactieve installatie wil Polestar consumenten voorlichten over het belang van hernieuwbare energie. Het groen opladen is volgens het bedrijf ongelofelijk belangrijk bij het optimaal benutten van het potentieel van elektrische auto’s, op weg naar klimaatneutraliteit.

Valéry Gresnigt, creatieve marketing strateeg bij Polestar, vertelt op Emerce Marketing Live! hoe je een idealistische boodschap kunt uitdragen.

Wat is nu, nieuw en next in digital marketing? 2 juni is dé happening voor duizenden nieuwsgierige en ambitieuze marketing en media professionals. Beleef het nieuwste van het nieuwste in digital marketing met de parade aan keynotes, user cases van gevestigde en upcoming brands, bedrijven en bureaus. Tickets hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond