Deel dit artikel
-

Digital Marketing Live: ontdek de Social Strategy van Albert Heijn en Wehkamp

Social Media Expert Kirsten Jassies gaat Tijdens Emerce Marketing Live (6 juni in de Beurs van Berlage in Amsterdam) samen met Christine van Dijken (Wehkamp) en Karisa Jansen (Albert Heijn) dieper in op hoe grote merken Instagram en TikTok inzetten, en hoe het onderdeel is van hun hele marketingstrategie.

Albert Heijn, met hun vele Instagram- en TikTok-accounts voor zowel het werven van personeel als het delen van creatieve content. En Wehkamps overgang van verkoopgerichte naar ‘behind the scenes’-content op TikTok.

Kirsten Jassies is social media expert. Ze geeft Instagram- en TikToktrainingen aan zelfstandigen en bedrijven, zowel overheid, retail als media. Daarnaast deelt ze haar kennis op Instagram, blogs en in boeken. Ze schreef ‘Instaproof’, een inspirerende handleiding voor Instagram, ‘Kick-ass content voor social media’ en ‘Tiktologie’.

Christine van Dijken is Lead Social bij Wehkamp Retail Group en geeft leiding aan een gedreven en ambitieus social team voor de merken Wehkamp, kleertjes.com en Union River. Vanuit een multi-fascia strategie bouwen ze aan de online zichtbaarheid van deze merken, die elk een eigen aanpak en doelgroep bevatten.

Karisa Jansen is manager social media en influencer marketing. Binnen Albert Heijn is zij verantwoordelijk voor de social media strategie (TikTok/Instagram en Facebook) en de inzet van influencers.

Kaartjes voor Emerce Digital Marketing Live zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond