Deel dit artikel
-

Emerce organiseert zijn eerste volledige online evenement Next: Upcoming in Tech

Op 26 mei organiseert Emerce zijn eerste online congres Next, de opvolger van het gelijknamige evenement dat vorig jaar in de Beurs van Berlage werd gehouden. Je hoort pioniers, experts, innovators en early adopters over ontwikkelingen als VR, AI, IoT, AR, blockchain en quantum computing in marketing en business.

Iets meer dan een jaar geleden vond Next, het Emerce techfestival waar vooral jonge professionals zich op hun carrière kunnen oriënteren, plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Ondanks de beperkingen rond corona gaan we dat evenement opnieuw organiseren en zelfs in de Beurs van Berlage, maar noodgedwongen zonder live publiek. Je kunt Next echter wel volledig online volgen.

Zeker twintig techpresentaties worden een voor een opgenomen en daarna op 26 mei ter beschikking gesteld. Je kunt die dag ook chatten met experts in marketing en technologie en we organiseren Zoom (videobel) sessies met verschillende bedrijven. Voor alle duidelijkheid: Next is geen banenbeurs, wel een evenement om te kijken wat er gaande is in tech.

Er zijn presentaties van Bas van de Pol van Ciphix over robotisering en digital workforce, Avinash Changa van WeMakeVR over het inzetten van VR, Alexandru Iosup, hoogleraar aan VU Amsterdam, over cloud computing en ecosystemen, Lee Boonstra van Google over kunstmatige intelligentie voor klantondersteuning, Sendil Kumar van Uber over microdiensten en Henk Boelman van Microsoft over hoe je machine learning in kunt zetten als ontwikkelaar. De presentaties zijn ook na afloop terug te kijken.

Registratie is voor young professionals tot 30 jaar gratis. 

Emerce Next is ook gelijk de officiële start voor online evenementen die we de komende tijd willen organiseren. Daarover later meer.

Foto Peter Boer

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond