Deel dit artikel
-

De Emerce tweedaagse in de Beurs van Berlage

Morgen start in de Beurs van Berlage de jaarlijkse Emerce tweedaagse over e-commerce (woensdag) en digital marketing (donderdag). Bij Emerce E-commerce Live! hoor je de trends voor de komende vijf jaar. Bij Digital Marketing Live! draait het uiteraard om digitale marketing en reclame.

Beide evenementen zijn verdeeld over maar liefst zeven podia, van de grote zaal tot kleine zaaltjes op de eerste verdieping.

Bij E-Commerce Live! hoor je onder meer alles over de interne transitie van Unilever, de customer journey van The Brownie Box, de e-commerce strategie van TikTok, het datagedreven omnichannel loyalty programma van N Brands, de toekomst van het betalen, werken aan winstgevende e-commerce bij Flinders, en de inzet van AI.

Bij Digital Marketing Live! hoor je alles over het navigeren door de toekomst met TomTom, de muzikale branding van Auping, van Van ‘app first’ naar ‘klant first’ met OHRA, hoe DJ Armin van Buuren zijn eigen Web3 community Armin’s All-Access startte, de invloed van Automation, Analytics en AI op de ontwikkelingen in marketing en technologie met Prodos en bewezen gedragspsychologie van Allianz.

Wist je dat je ook nog direct in gesprek kunt gaan met de experts? Aan zogenaamde roundtables praat je in een kleine groep door over hun topic.

Schuif bijvoorbeeld aan bij de roundtable van Koen van der Hooydonk van TikTok om rechtstreeks van de bron de beste tips en tricks voor het platform te krijgen.

Of praat met Emiel Lutz van Wunder over de uitdagingen van verdampende marges: hoe doe je in 2023 meer met minder?

Aan de tafel van Jeroen Das van ABN AMRO is conversational AI het topic. Hoe wordt conversational AI ingezet bij de bank, en past het ook bij jouw bedrijf?

Download hier het roundtable-grid als PDF. Of vind meer informatie per table in het programma (roundtables worden weergegeven onder de stages).

De Beurs van Berlage is een bruisende ontmoetingsplek middenin Amsterdam. Vroeger werden er op deze hotspot allerlei soorten granen en scheepsvrachten vanuit verre oorden opgeslagen op deze locatie bij het water. Tegenwoordig is het een plek waar allerlei verschillende evenementen plaatsvinden.

De Beurs van Berlage is het beste met het openbaar vervoer te bereiken, op nog geen vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Toch met de auto? Vanuit Parking Centrum Oosterdok is het 13 minuten lopen naar de bestemming. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf 10 euro per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

E-Commerce Live! wordt 7 juni gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Tickets hier.

Emerce Digital Marketing Live! wordt 8 juni gehouden in de Beurs van Berlage. Tickets bestel je hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond