Deel dit artikel
-

Emerce Update Digital Teams: Young Ones, Freshheads en Interpolis

Technologie verandert en biedt nieuwe kansen. Niet het bedrijf, maar de klant leidt. Hoe ga je hier als organisatie mee om? Hoe stel je het juiste team samen om dit te bereiken? De Emerce Update Digital Teams (begin december in Amsterdam) schept in één dag overzicht in digitale transformatie. Met hands-on tips voor de organisatie en handvatten voor versnelling en het inrichten van een digital dream team.

Via online platform YoungOnes regelen jongeren supersnel dagklussen bij toffe bedrijven. Nog geen twee jaar geleden was YoungOnes slechts een zinnetje op een post-it. Nu draait de startup vijf miljoen euro. Het geheim? Een killer-team. Hoe smeed je zo’n ijzersterk team, waarbij ook externen zijn betrokken? En wanneer is het tijd om afscheid te nemen van die externen? YoungOnes en Freshheads delen hun geheimen.

Als vervolg op de succesvolle en drukbezochte sessie van 2018 (‘Creëer de juiste manier van denken binnen je team’), heeft Pieter Jan Troost afgelopen jaar gewerkt aan direct toepasbare formats voor teams, om succesvolle digitale middelen te blijven produceren. De strateeg en persuasion designer vertelt er uiteraard meer over.

David Spinks van Red Tangerine is uitgenodigd voor de lezing getiteld Creating value with diverse teams. Dat doet hij samen met Glaudia Califano.

Dit jaar sleepten verzekeraar Interpolis en digitaal bureau Freshheads een nominatie binnen voor een Dutch Design Award, voor de manier waarop ze samenwerken in een innovatieteam. Wat maakt dit team zo succesvol? Hoe ontstond er één team, waarbij iedereen keihard knalt en zich verantwoordelijk voelt? En hoe slaagt het team erin supersnel slimme diensten te lanceren in een grote corporate als Interpolis? Tijdens deze sessie verklappen ze hun succesformule.

Foto Peter Boer

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond