Deel dit artikel
-

Emerce en Vectrix organiseren het Scale-up Café

Op 6 oktober organiseert Emerce in samenwerking met Vectrix het Scale-up Café tijdens EDAY. Op EDAY komen vele internationale sprekers en circa 2.000 bezoekers werkzaam in digital media, business & marketing. 

Het Scale-up Café wordt georganiseerd voor de founders van twintig snelgroeiende scale-ups in tech, e-commerce en digitale media. Deze ondernemers brengen we in contact met relevante investeerders, pers, bedrijven en personen waarmee ze een één-op-één gesprek kunnen voeren over uitdagingen, partnerships en de volgende fase van hun bedrijf.

We vragen mentors, adviseurs, sparring partners, financiers, investeerders, CMO’s, CEO’s en gevestigde ondernemers voor een informeel gesprek met deze scale-ups. Het doel van het gesprek is dat de ondernemer naar huis gaat met nieuwe ideeën, een groter netwerk of misschien zelfs een potentiële business partner.

Voorgaande edities van het Scale-up Café zag onder andere investeerders en bedrijven zoals ​​Endeit Capital, Picnic, ABN AMRO, Keen Venture Partners, Walvis Participaties, Capgemini Invent, Holland Capital, KPN Ventures, Greenpark Investments, Committed Capital, Achmea, Unilever, PON, en vele andere…

Voorwaarde om aan het Scale-up Café deel te nemen is dat je minimaal €500K omzet en/of funding hebt. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je aan als je EDAY wilt bezoeken en kans wilt maken aan het Scale-up Café deel te nemen. Emerce maakt op grond hiervan een selectie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond