Deel dit artikel
-

Emerce, Vectrix en FundsUp organiseren het Scale-up Café 2023

Emerce en Vectrix slaan opnieuw de handen ineen. Samen met FundsUp organiseren zij tijdens EDAY op 5 oktober het Scale-up Café. EDAY brengt ieder jaar interessante internationale sprekers en zo’n 2.000 professionals uit de digitale media, zakelijke sector en marketing bijeen.

Het Scale-up Café richt zich op de oprichters van veelbelovende scale-ups in tech, e-commerce en digitale media. Deze ondernemers krijgen de kans om op een informele manier in gesprek te gaan met investeerders, pers, bedrijven en andere invloedrijke personen. Tijdens deze één-op-één gesprekken kunnen ze uitdagingen bespreken, potentiële samenwerkingen verkennen en praten over de volgende groeifase van hun bedrijf.

We nodigen mentors, adviseurs, sparring partners, financiers, investeerders, CMO’s, CEO’s en ervaren ondernemers uit om informele gesprekken aan te gaan met deze scale-ups. Het doel is dat de ondernemers naar huis gaan met nieuwe ideeën, een breder netwerk of misschien zelfs een nieuwe zakelijke partner.

Eerdere edities van het Scale-up Café hebben al investeerders en bedrijven zoals Endeit Capital, ABN AMRO, Keen Venture Partners, Walvis Participaties, Capgemini Invent, Holland Capital, KPN Ventures, Capital Mills, Volta Ventures, No Such Ventures, Achmea, Unilever, PON en vele anderen aangetrokken.

Om deel te nemen aan het Scale-up Café, is het vereist dat het bedrijf een minimale jaaromzet en/of financiering van € 500K heeft. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden als scale-up voor  Scale-up Café kan hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond