Deel dit artikel
-

Emerce verschuift deel van de evenementen naar september

De evenementen die Emerce de komende maanden zou organiseren worden vanwege de situatie rond corona over de zomer heen getild. Zo verhuist Emerce Recruitment, dat in april in de Meervaart in Amsterdam zou worden gehouden, naar 3 september. Dat geldt ook voor Emerce rNight, de feestelijke afsluiting.

Emerce Conversion (16 april), Fashion (12 mei) en B2B Digital (14 mei) verhuizen eveneens naar het najaar, wat ons betreft met dezelfde sprekers die al waren aangekondigd. De definitieve data worden later bevestigd.

Het Digital Food Conference, dat gepland was voor 24 maart in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, komt vanwege de maatregelen te vervallen. Evenementen met meer dan 100 deelnemers zijn tot eind maart immers niet toegestaan. Partner Foodlog gaat nu een eigen evenement inplannen. Bezoekers die al kaarten hebben worden nader geïnformeerd.

Voor kaarthouders is het volgende belangrijk: De registratie wordt straks automatisch aangepast voor de nieuwe datum van het evenement. Annuleren kan uiteraard ook mocht de nieuwe datum niet schikken. Met sponsors en sprekers wordt de komende tijd contact gezocht.

De evenementen Emerce Next (26 mei), Emerce E-commerce Live! (27 mei), Emerce Digital Marketing Live! (28 mei) en Dutch Interactive Awards (28 mei) in de Beurs van Berlage in Amsterdam blijven dezelfde datum en locatie houden. Uiteraard hangen deze data af van de verdere ontwikkelingen.

Verder gaat Emerce zich oriënteren op het organiseren van online evenementen, waarvoor veel belangstelling bestaat.

We werken inmiddels gewoon stug door. Uiteraard aan de site, maar ook aan het volgende magazine (#177) en de Emerce 100.

De komende weken doen we dat zoals veel bedrijven volledig vanuit huis. Ons vaste nummer staat doorgeschakeld naar een externe service zodat we je altijd te woord kunnen staan. Mailen is nog beter.

Heb je je geregistreerd voor een van onze events en heb je vragen? We informeren je hier persoonlijk over.

Foto Peter Boer

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond