Deel dit artikel
-

Emerce.nl voert lezersaccounts in, ook Premium

Gebruikers van Emerce.nl kunnen vanaf vandaag gratis een lezersaccount aanmaken. Daarnaast voeren we betaalde Premium-abonnementen in met toegang tot extra, hoogwaardige content.

Wie goed oplette, had het al door. Sinds twee weken is een klein aantal verhalen op Emerce.nl enkel nog te lezen nadat je bent ingelogd. Dit is onderdeel van onze strategie om meer en diepergaande specialistische online content te bieden.

Gratis accounts, hier aan te maken, leveren sowieso al voordeel op. Allereerst: gratis drie premium artikelen per maand en, daarnaast tickets van de Live!-events die we elk voorjaar in de Beurs van Berlage organiseren. Ook vervullen we nu de wens om spammers en andere vandalen uit de reactiepanelen te kunnen weren.

Nieuw is de mogelijkheid om een online abonnement af te sluiten op Emerce.nl. Dat kost tien euro per maand en geeft sowieso al korting op de betaalde events die we door het jaar heen organiseren. Vanzelfsprekend hebben abonnees dagelijks toegang tot de online verhalen en video’s die onder het Premium-label verschijnen en krijgen ze voordeel op content uit het magazine en de specials.

De account-links staan rechts bovenaan elke pagina op Emerce.nl.

Wellicht ten overvloede, maar het is geen slecht idee om te overwegen een passwordmanager te downloaden. Er zijn gratis en betaalde versies. Drie suggesties om te bestuderen en eventueel te testen: 1Password, Bitwarden (gratis, open source) en Dashlane (gratis op 1 toestel).

Deel dit bericht

2 Reacties

Jan

Ik had eerlijk gezegd gehoopt dat jullie wat aan die cookie pop-up zouden doen met die tientallen opties… 😉

Gijs Vroom - EMERCE

Dank voor de feedback Jan. We houden het voorlopig op deze, maar het staat wel op onze backlog om er naar te kijken.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond