Deel dit artikel
-

EndemolShine en T-Mobile maken video met Samsung smartphone

Samsung, T-Mobile en EndemolShine Nederland maken een gezamenlijke Halloween-video die volledig wordt gedraaid op de Samsung Galaxy S10+. De film is vanaf 31 oktober voor iedereen gratis beschikbaar op YouTube.

De film speelt zich grotendeels af in de internetcultuur. In House of No Limits worden Nederlands’ favoriete influencers uitgenodigd voor het influencer feest van het jaar; House of No Limits. Dit feest blijkt echter gekaapt te zijn door een moordenaar die de influencers één voor één probeert om te brengen. De vraag is dan ook: wie heeft het helemaal gehad met de influencers en wat drijft deze moordenaar?

De cast van House of No Limits bestaat uit grotendeels uit bekende Nederlandse influencers, onder wie Fred van Leer, Thomas van der Vlugt (StukTV) en Lize Korpershoek.

Het scenario van de film is geschreven door Manju Reijmer en Paul de Vrijer, bekend van Vakkenvullers. De regie is in handen van David Cocheret, regisseur van SpangaS. Samen maakten Manju en David eerder de prijswinnende serie De slet van 6VWO.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond