Deel dit artikel
-

E-sites splitst op in twee nieuwe bureaus

Digitaal bureau E-Sites uit Breda splitst op in twee nieuwe bedrijven. Good News specialiseert zich in webontwikkeling, Unlock richt zich op mobiele toepassingen.

Na 23 jaar komt er een einde aan de bedrijfsnaam E-Sites, zo maakt het bedrijf zojuist bekend. Dat heeft geen impact voor dienstbetrekkingen op zich, maar wel worden de medewerkers naar hun expertise geplaatst bij het label dat hun werk het best dekt.

Arthur Engel, managing director van voormalig E-sites, licht toe: “Nu is het juiste moment om onze eigen dienstverlening aan te scherpen. Voor het continueren van uitdaging, doorontwikkeling en aansluiting bij de markt. We kozen voor meer focus en ruimte voor ondernemerschap. Om de ideologie van de specialistische Handpicked agencies kracht bij te zetten. En onze waarde voor klanten te begunstigen.”

Handpicked agencies is de naam van de groep waar E-Sites onder viel.

Het team van Good News ontwikkelt digitale platformen met een expliciete focus op resultaat. De specialistische expertise die het team heeft opgebouwd ligt met name bij health en corporate recruitment. Het tweede label, full focus mobile agency Unlock, richt zich volledig op apps voor merken waarbij contact, service of verkoop via mobiel essentieel is. Er is veel ervaring binnen de branches health, commerce, sports, mobility en koppelingen met Bluetooth en Internet of Things.

Chris van Persie krijgt de leiding over Good News, Roy Niemantsverdriet over Unlock.

Het is niet de eerste keer de organisatie schuift om zich aan de marktvraag aan te passen. Handpicked agencies zelf is namelijk de voortzetting van wat tot 2018 E-Sites Groep heette. Bij die naamswijziging werden uit eigen gelederen de bureaus Departure en Boldly gelanceerd. En vorig jaar nog ontstond op die organische manier de nieuwe loot HighFive, een web3-specialist.

Deze werkwijze is ook kenmerkend voor hoe de bedrijvengroep wil werken. Zonder venture capital ondernemend de eigen koers bepalen. Hiertoe werd recent nog Bjorn Stolte aangesteld als Chief Strategy Officer van de bureaugroep.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond