Deel dit artikel
-

Esports lounge op Universiteit Twente

Universiteit Twente (UT) realiseert als eerste universiteit van Nederland een zogeheten Esportslounge. De UT krijgt een gloednieuwe ruimte die hét centrum wordt voor alle studenten met een passie voor gaming en esports.

Een grote ruimte in UT-gebouw Bastille wordt gerenoveerd en uitgerust met high-end gaming setups, professionele broadcastmogelijkheden en verschillende faciliteiten die de ruimte geschikt maken als hub voor gamers.

Blueshell Esports, één van de grootste studenten-esportsverenigingen van Nederland, Esports Team Twente en koepelorganisatie de Student Union slaan de handen ineen om de voorsprong van de UT als dé esports universiteit van Nederland verder te vergroten.

Blueshell, de studenten-esportsvereniging van de UT, groeide binnen enkele jaren uit tot één van de grootste van Nederland. Vorig jaar werd de volgende stap gezet om Twente de beste plek voor gamers te maken met de oprichting van Esports Team Twente. Dit innovatieve studententeam doet mee aan verschillende competities, maar houdt zich ook bezig met professionele onderzoeken, data-analyse en werkt samen met verschillende grote namen in de esportssector.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond