Deel dit artikel
-

Essent opent shop-in-shop formule in BCC

Essent opent vanaf deze maand shop-in-shops in 36 BCC-winkels. In de Essent-shops kunnen klanten niet alleen advies krijgen, maar ook een nieuw energiecontract afsluiten.

In een later stadium breiden BCC en Essent het aantal diensten en producten uit met onder meer smarthome-oplossingen en de verkoop van zonnepanelen. De samenwerking heeft een looptijd van drie jaar.

De aankondiging van deze samenwerking volgt kort op de samenwerking tussen BCC en bol.com die in september 2017 van start ging.

Essent werkte eerder samen met MediaMarkt. Dat contract werd door beide partijen niet verlengd.

Dit bericht is 161 keer gedeeld

3 Reacties

Gerrit

En dezelfde agressieve verkooptechnieken gebruiken als in de Mediamarkt? Essent? Losers, deze club. Bah !

Frank - BCC

Hallo gerrit, een terechte opmerking omtrent de agressieve verkoop die we vaker hebben gehoord, echter als je regelmatig bij BCC bent geweest weet u dat dit totaal niet de stijl van verkopen is bij BCC, op die manier gaan we ook de samenwerking aan. Meedenken met de klant en denken in de beste oplossing in de breedste zin van het woord, en goedkope energie in combinatie met energiezuinige apparaten is voor velen de perfecte combinatie, wil de klant niet? Geen enkel probleem :-). We zijn er enkel en alleen om de klant blij te maken.

Gerrit

Zo jammer voor BCC, dat jullie een keuze hebben gemaakt voor Essent. Er zijn betere partijen in de NL-markt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond