Deel dit artikel
-

Etos koopt Solvo (gezondheidsplein.nl, dokterdokter.nl)

Drogisterijketen Etos heeft voor een onbekend bedrag de Solvo Groep overgenomen, eigenaar van onder andere gezondheidsplein.nl, dokterdokter.nl en ziekenhuis.nl. Met de overname kan de drogisterijketen naar eigen zeggen elk uur van de dag informatie geven over gezondheid in fysieke winkels en online.

De krachtenbundeling noemt Etos een ‘gouden combinatie’. Online kunnen mensen informatie, tips vinden en direct zelf afspraken maken met zorgspecialisten. In de winkels van Etos kunnen klanten persoonlijk advies krijgen van een van de 2400 gediplomeerde Etos-drogisten en zelfzorggeneesmiddelen vinden.

‘De combinatie van onze fysieke winkels met de platformen van Solvo vormt een belangrijke stap in onze doelstelling om de nieuwe drogisterij te realiseren, waarbij informatie, advies en het aanbod van producten hand in hand gaan’, aldus Algemeen Directeur Saskia Egas Reparaz.

De originele oprichters en aandeelhouders van Solvo blijven ook in de toekomst betrokken. Solvo is van Marijn Pijnenborg en Martine Rooth. Tot begin dit jaar was Marque Joosten (ooit funda en TMG) ook betrokken.

Deel dit bericht

4 Reacties

Maarten Roelofs - Diva World Wide

Mooi! Maar je doet Marque tekort als je alleen ‘ooit TMG’ als wapenfeit opvoert.

Marque heeft onder andere Funda groot gemaakt. Om maar wat te noemen.

Bij TMG deed hij een korte interimklus waarin hem werd gevraagd wat de toekomst van een aantal platformen zou moeten zijn. Na een korte analyse zei hij iets als ‘Niets. Stoppen ermee, het wordt niets meer’. Eerlijk en krachtig.

bram

@Maarten, ben jij een beetje verliefd op Marque?

Maarten Roelofs - www.divaww.com

@bram nee – maar Marque was briljant in zijn werk bij funda en ook TMG.

vanwaar de suggestie?

Alex

NVWA lezen we mee? Nu worden alle berichten claims omdat er straks een een productje naast staat wat kan helpen. Dan is het niet meer objectief maar regelrechte reclame van ..

En claims mogen niet.. vele hebben moeten stoppen met hun blog en branden hun vingers er niet meer aan.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond