Deel dit artikel
-

eTravel 2017: over chatbots, AI, blockchain en meer

Wat zijn de lessen die Transavia heeft geleerd over chatbots? Welke impact zal blockchain hebben op de reisbranche? En is Artificial Intelligence een kans of een hype? Kom op 20 juni a.s. naar eTravel voor de antwoorden op deze en nog meer prangende vragen.

Transavia wil niet zozeer een luchtvaartmaatschappij zijn maar een digitaal bedrijf. Ines Verburgh houdt zich als Lead Innovation bezig met prototypen van nieuwe producten en diensten bij Transavia. Tijdens eTravel deelt ze de learnings van Transavia over conversational commerce.

Ondernemer Sander Duivesteins standpunt ten aanzien van bots en AI is simpel samen te vatten: Adopt or die! Hij duidt op 20 juni de impact van nieuwe technologie op mens, bedrijf en maatschappij.

Vince Meens heeft niet alleen een passie voor de reisbranche maar weet ook nog eens alles van blockchain en de disruptie die deze technologie kan ‘poweren’. Hij vertelt waar de kansen en valkuilen voor travel liggen.

Verder wordt in de Dragon’s Den de eTravel Start-up van 2017 uitgekozen door onder andere Atilay Uslu (Corendon) en Raymond Vrijenhoek (Otravo) en geven Flixbus, Bohemian Birds, Vacanceselect, Thomas Cook en Travix een kijkje in hun keuken.

eTravel wordt op 20 juni gehouden in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Voor meer informatie/tickets kijk hier.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond