Deel dit artikel
-

Europeesche stopt online verkoop

Europeesche Verzekeringen bouwt zijn online verkoop af en kiest weer voor maatwerk via intensievere samenwerking met intermediairs. Online verkoop vindt voortaan alleen nog plaats via reisorganisaties, verzekeringsadviseurs, bonden en verenigingen.

De Europeesche stopt op korte termijn met directe verkoop aan consumenten via Europeesche.nl. De website blijft online, maar met een andere functie, zo laat het bedrijf weten. Het blijft ook mogelijk om verzekeringen van de Europeesche online af te sluiten, maar zij worden doorverwezen naar samenwerkende intermediairs.

Om meer maatwerk te kunnen bieden, wil de verzekeraar nauwer samenwerken met haar intermediairs en gespecialiseerde partners. Naast reisorganisaties, zorgverzekeraars en verzekeringsadviseurs, zijn dat onder meer bonden, clubs en verenigingen die zich dicht bij de klant bevinden. Onder meer wordt een samenwerking gezocht met de Nederlandse Ski Vereniging.

Volgens Toon Sweens, commercieel directeur, kan men door intensieve samenwerking zich voortaan volledig richten op de kernfunctie, en dat is verzekeren.

Deel dit bericht

4 Reacties

w00tert

Dus ze gaan weer leuk terug naar hoge provisie-modellen?

Joop

Nee, daar komt een verbod op

Bram

Terug naar 2004!

Wil

Blijkbaar te hard tegen de schenen van hun grote afnemers geschopt door zelf via internet te verkopen. Maar dat zeg je natuurlijk niet hardop 😉

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond