Deel dit artikel
-

Europese adviestak voor advertentieplatforms RTL Group

Videoadvertentieplatforms SpotX en smartclip, allebei van RTL Group, hebben hun krachten nu dan echt gebundeld voor de Nederlandse en Belgische markt. Daarnaast is Elwin Gastelaars aangesteld als Head of Europe van de Advanced Solutions Group. Hij zal een adviestak voor SpotX in Europa gaan opzetten.

Het samengaan van beide platforms was reeds in februari aangekondigd, maar moest nog gerealiseerd worden voor de Benelux-markt. Het gaat onder meer om geautomatiseerde inkoop van advertenties via alle denkbare videoschermen.

Elwin Gastelaars gaat intussen een adviestak voor de Europese markt opzetten, de Advanced Solutions Group. Die tak bestaat al sinds vorig jaar en helpt adverteerders, uitgevers en omroeporganisaties bij het opzetten van hun advertentiestrategieën en de technische inrichting hiervan.

Gastelaars rapporteert direct aan Allen Klosowski, Senior Vice President Advanced Solutions Group.

Jeroen Rutte zal tijdelijk de functie van Managing Director SpotX Benelux overnemen en de transitie begeleiden.

SpotX bestaat uit 600 medewerkers en naast het hoofdkantoor in Denver 24 kantoren in onder meer Amsterdam, Hamburg, Londen, Los Angeles, Milaan, New York, Parijs, San Francisco, Singapore, Stockholm, Sydney en Tokio.

Dit bericht is 12 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond