Deel dit artikel
-

Ex Machina stelt Ronald ter Voert aan als VP Business Development & Marketing

Chef Redactie van Emerce Ronald ter Voert gaat per 1 april naar Ex Machina waar hij VP Business Development & Marketing wordt. Het Amsterdamse techbedrijf is wereldwijd actief op het gebied van multiscreen strategieën tot interactieve concepten en toepassingen op het snijvlak van mobiel, online en tv.

Ter Voert gaat zich onder meer toeleggen op het bedenken, realiseren en vermarkten van nieuwe interactieve mediaconcepten en toepassingen op het snijvlak van mobile, online en tv. Voor zowel merken, broadcasters als andere content creators. Tevens wordt hij verantwoordelijk voor de marketing van het bedrijf dat vooral buiten Nederland actief is. Met klanten als RTL, Red Bull, FremantleMedia, ITV, Sony Pictures Television, Twitch, WinView en NBC.

“Ik ken Ex Machina al jaren als een gerenommeerd techbedrijf dat zich graag in de frontlinie van digital en innovatie begeeft, zowel op technologisch als strategisch vlak. Een van de nieuwe gebieden waar ik veel van verwacht is shoppable media en dan met name de videovariant ervan. Daar is internationaal reeds veel vraag naar en Ex Machina heeft de ambitie in deze markt een vooraanstaande speler te worden.”

Directeur Jeroen Elfferich van Ex Machina: “Ronald brengt veel kennis, ervaring en een groot netwerk mee in de internationale en nationale media-, marketing- en e-commercebusiness. Daarmee hopen we onszelf nog beter op de kaart te kunnen zetten.”

Gijs Vroom, uitgever & managing director Emerce, zegt: “Natuurlijk is het jammer dat Ronald ons na zeven jaar gaat verlaten, want in zijn functie als Chef Redactie heeft hij veel voor Emerce betekend. Ik kan dan ook niet anders dan hem veel succes wensen met zijn rol als VP Business Development & Marketing en te bedanken voor wat hij voor ons heeft gedaan. Hij blijft gelukkig nog aan Emerce verbonden als adviseur.”

Zijn werk aan Emerce magazine draagt Ter Voert over aan collega Niels Achtereekte. Zijn positie bij de events is nog vacant.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond