Deel dit artikel
-

Een extern scherm voor je smartphone

Over het eerste gezicht lijkt het grote onzin: een scherm dat de inhoud van je smartphone weergeeft. Alsof je op een tablet werkt. De Superscreen van Transcendent Designs is alleen wel flink goedkoper dan een iPad.

Natuurlijk kun je voor pakweg 400 euro die nieuwe iPad van Apple kopen, en daarop nagenoeg al je apps zetten die je ook op je iPhone of Android gebruikt. Maar je kunt ook voor 99 dollar dit Superscreen scherm aanschaffen (via Kickstarter). Met behulp van wifi en een app voor iOS of Android koppel je vervolgens het scherm aan de smartphone. De batterij gaat 12 uur mee.

Of er ook behoefte aan is, zal moeten blijken. Schermen van smartphones worden steeds groter en menigeen heeft toch wel een tablet in huis. Handig is wel dat je kunt whatsappen op een groter scherm. WhatsApp werkt niet op tablets.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

2 Reacties

Stefan Smit - Blue Field Agency

Behoefte lijkt er zeker voor te zijn, te zien aan het hoge bedrag dat er al is behaald via Kickstarter. Of het een blijvend succes is, dat blijft natuurlijk afwachten. Het ziet er wel interessant uit, zeker omdat je smartphone al zoveel kan. Via een groter scherm biedt je telefoon dan ineens meer mogelijkheden, bijvoorbeeld als je thuis nog een video wilt kijken.

Rik Gistelinck

Zou het geen goed idee zijn om zoiets te implementeren in een auto?

Je stapt in de auto, zet je smartphone in een houder en je krijgt uw beeld van uw smartphone in de middenbeuk van uw dashboard.

of bestaat dit al?

grtjes

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond