Deel dit artikel
-

Facebook eist koppeling Facebook en Messenger

Berichtenapp Messenger kan straks mogelijk niet meer worden gebruikt zonder bijbehorend Facebook account. De losse profielen worden te vaak voor criminaliteit ingezet.

Daarmee verdwijnt wel een aantrekkelijke optie voor mensen die Messenger wel willen gebruiken, maar niet op Facebook willen.

Het besluit hangt samen met de introductie van een sterke encryptie die Facebook vandaag in Lissabon zal toelichten. Op WhatsApp zijn berichten standaard versleuteld, bij Messenger is dat niet het geval.

Deel dit bericht

1 Reactie

rene

Hallo, het volgende probleem heb ik nu: ik gebruik de laatste versie van facebook op mijn smartphone.
ik heb ook messenger op mijn telefoon geinstalleerd.
als ik vanuit facebook messinger opstart (rechtsbover icoon) dan krijg ik steeds een pagina met mijn naam een vinkje aangemeld
een + teken account toevoegen, daaronder staat: voeg tot 5 accouns toe op dit apparaat. je kunt tussen accounts schakelen en je chat berichten bekijken.
onderaan deze pagina staat NIEUW ACCOUNT MAKEN. Als ik daar op klik kom ik in een scherm met een foto van mij met de tekst: doorgaan als ……. mijn naam, je kunt via messenger gesprekken beginnen met iedereen op Facebook. daaronder staat DOORGAAN ALS …. mijn naam en daaronder BEN JIJ DIT NIET. als ik doorga met mijn naam kom ik in een scherm JE BENT NU AANGEMELD BIJ MESSENGER ALS RENE. daaronder staat DOORGAAN. als ik daar op klik kom ik in een scherm CHATS met al mijn vrienden . voorheen kon ik vanuit facebook iets delen via messenger dat gaat nu niet meer. hoe los ik dat op? dank voor uw reactie, graag een site waar dit uitgelegd wordt, dank Rene

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond