Deel dit artikel
-

Facebook heeft 2 miljoen adverteerders

Facebook heeft 2 miljoen actieve adverteerders op zijn platform en het aantal stijgt nog altijd. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt.

Zeker 800.000 adverteerders maken boven gebruik van de Ads Manager die tot nu toe via een mobiele site werd aangeboden en ook via de Android- en iOS apps van Facebook kon worden ontsloten.

Met die tool kunnen bedrijven hun advertenties of het advertentiebudget aanpassen. Inmiddels is Ads Manager een aparte app in Apples App Store geworden. Een Androidversie wordt later dit jaar verwacht.

Deel dit bericht

1 Reactie

Erik van der Veen

En het zouden er zelfs nog meer kunnen zijn. Facebook heeft datingsites namelijk verboden om te adverteren vanwege misstanden rond vage datingsites en affiliates. Een zeer begrijpelijke beslissing overigens. Ze zijn handmatig betrouwbare datingsites aan het whitelisten. Wij van Relatieplanet wachten nu al ruim een jaar om weer toegelaten te worden. Dat is wel wat zuur omdat andere Nederlandse datingsites met Amerikaanse moedermaatschappijen gedurende het afgelopen jaar wel mochten adverteren. Ik trakteer de Emerce-lezer die onze whitelisting kan laten versnellen op een zeer luxe diner voor twee personen 😉

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond