Deel dit artikel
-

Facebook rolt locatiedienst uit in Europa

Facebook Places wordt gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen. Wanneer de dienst naar Nederland komt, is nog niet duidelijk. (meer…)

Deel dit bericht

6 Reacties

Anthony

Location Based Services zijn erg hot sinds 2010. Een Nederlandse site die ook hiermee bezig is, is Exclusivi.nl. De site bouwt aan een gratis mobiele applicatie voor het winkelende publiek. Via hun mobiel krijgen leden toegang tot speciale aanbiedingen in hun buurt. De site blijft bewust vaag over hun plannen, maar het klinkt wel interessant. Ik denk dat dit soort concepten in 2011 wel succes zullen hebben.

Marc

Moeten ze eerst nog even Hyves verslaan!

Ecombuilders

Slim om de in Amerika populaire services als Foursquare en Groupon te combineren. Ik denk dat dit wel weer een groot succes wordt voor Facebook! Ben benieuwd wanneer het naar Nederland komt.

jaanu-cocktails

Heel erg spannend allemaal!!!!!

Rogier

Heel slim, ziet er goed uit ook! Ik denk dat de salesafdeling bij FB een mooie bonus gaat pakken einde van dit jaar. Alleen de deals met Starbucks, Mazda, Benneton en Argos lijken me matig om te starten in NL. Begin dan met H&M oid, zijn in elke stad fusiek aanwezig.

Bob

@Anthony, grappig dat jullie launching page (exclusivi.nl) er precies hetzelfde uitziet als die van http://www.forkly.com…...

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond