Deel dit artikel
-

Faillissementsaanvraag in voorbereiding tegen webwinkel TI-84shop

E-Legal Advocaten roept zowel Nederlandse als Belgische gedupeerden van de webshops van TI-84shop op om zich te melden voor een faillissementsaanvraag.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft afgelopen week meerdere sites van webwinkel TI-84shop uit de lucht laten halen. Het bedrijf verkocht verschillende elektronische consumentenproducten zoals spelcomputers. Er kwamen veel klachten van consumenten binnen bij consumentenloket ACM ConsuWijzer.

Nu de webwinkel offline is, kunnen er geen bestellingen worden gedaan. De ACM raadt gedupeerde consumenten die nog op een product wachten of geld terug willen ontvangen aan via de bij hen bekende contactgegevens contact op te nemen met de webwinkel.

Maar E-Legal Advocaten denkt dat een gezamenlijke procedure meer oplevert. Zo hoeven schuldeisers niet ieder afzonderlijk naar de rechter te stappen en hoeven zij geen kosten te maken voor vorderingen van doorgaans relatief lage bedragen (vaak een paar honderd euro per gedupeerde)

Gedupeerden kunnen zich vanaf maandag 18-03-2024 aanmelden op de website.

Deel dit bericht

8 Reacties

Marc pekel

krijg nog 399 euro van hen

Rwaa Heuschen

we krijgen nog €489,- terug.
30-01-2024 ps5 besteld niet geleverd, is geld van mijn zoon die er voor heeft gespaard.
oplichters die de kinderen pijn doen.

Farhod

Ook zo een ps5 besteld voor me kleintje en wij zijn opgelicht voor 389,35€. Geen ps5 en geen geld terug ontvangen. Aub helpen….

A vd Heiden - Ti-84shop en Gadgetfreakzz hulp

Helaas zijn de andere nepshops nog niet offline en melden zich nog nieuwe gedupeerden aan bij de Facebook hulpgroep.
De typische producten van Ti84shop worden nu dan ook aangeboden via gadgetfreakzz en google ads.
Ik hoop dat de ACM ook deze nepshop snel sluit.
Bent u gedupeerd? Doe aangifte en indien van toepassing probeer uw geld ook via Mollie en iDeal terug te krijgen. Soms lukt dit.

Adela Fidom - Ti-84-shop

ik heb besteld in PlayStation disc 5 bij de Ti-84-shop in,14-11-2023,voor 419 euro, in ik heb de bestelling niet ontvangen in de geld ok niet, vaak gebeld in geen resultat.Dus geen PlayStation in geen geld .Mijn vraag is, u kan ik mijn geld terug gerijk.

Gerda van Vredendaal

Ik heb in januari een PlayStation gekocht voor 399 euro. Niets ontvangen en geen reacties op mijn mails en telefonisch onbereikbaar. Ik heb aangifte gedaan bij de politie.

Mevrouw Y

Welke website kan je aanmelden voor de gedupeerden?

Melanie

Diverse malen contact gehad met belofte om terug te betalen nadat ik hen verzocht heb om mijn bestelling van een playstation te annuleren omdat deze niet geleverd kon worden. Hier heb ik een bevestiging van ontvangen en gezegd werd dat ik mijn geld teruggestort zou krijgen. Dit is maanden later nog steeds niet gebeurd. Bestelling is in december 2024 gedaan.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond