Deel dit artikel
-

Fashionchick eindelijk naar België

Na Frankrijk, Duitsland, Engeland en Oostenrijk heeft het Nederlandse Fashionchick nu ook in België een eigen vestiging.

Volgens Ellen Snijder, oprichtster van Fashionchick, was die uitbreiding een logische keuze omdat al een aanzienlijk deel van het huidige bezoek aan de site uit België komt. ‘Ook kregen we vaak vragen van Belgische vrouwen waarom het handige overzicht, de Fashion Finder, niet voor hun beschikbaar was. Ze shopten dus al vaak via Fashionchick.nl, alleen leverden niet alle shops in België.’

In 2011 lanceerde Fashionchick een Duitse en Franse variant, een jaar later kwam Engeland er bij. Dit jaar wordt na Oostenrijk de Belgische markt aangeboord. Fashionchick.be krijgt, net als de overige internationale varianten van Fashionchick, eigen lokale redacteuren.

Fashionchick maakt een eigen selectie van diverse modeshops en vult die aan met blogger looks, streetstyle trends, how to wears en essentials. Fashionchick.be werkt onder meer met webshops zoals Veritas, de Bijenkorf, Sarenza, La Redoute en Zalando.

Sinds 2013 is Fashionchick geheel in handen van Sanoma.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond