Deel dit artikel
-

Feedly lanceert website en cloud

Feedly, de populaire iOS- en Android-app, heeft Feedly Cloud gelanceerd, een alternatief voor Google Reader, dat 1 juli ophoudt te bestaan. Ook is er nu eindelijk een webversie van Feedly.

Op de website kunnen gebruikers van Google (RSS) Reader hun gegevens naar Feedly migreren en onderhouden, daarnaast zijn de RSS-feeds nu ook gewoon in de browser te bekijken.

Feedly Cloud is een API (programmeerinterface) die je Feedly profiel koppelt aan een groot aantal andere diensten als Evernote, Google Drive, Gmail, Pocket, Istapaper, Facebook en Tumblr. Daarnaast zijn er al negen applicaties voor de cloud ontwikkeld, onder meer voor Windows 8, Windows Phone, iOS, Android en BlackBerry. Feedly heeft inmiddels twaalf miljoen gebruikers, begin dit jaar was dat nog vier miljoen.

Volgende week komt ook Digg met een eigen Reader, waarvan al wat foto’s op het eigen blog zijn te zien. Volgens dat blog wil men toch een Android-app ontwikkelen. Digg Reader wordt een freemium product. Voor extra functionaliteit moet betaald worden.

Deel dit bericht

1 Reactie

Gert-Jan

Voor Feedly geinteresseerden; sinds een paar dagen biedt IFTTT (https://ifttt.com/recipes) ook een koppeling naar Feedly. Bijv. indien je in Feedly een bericht starred, maak dan geautomatiseerd een “Evernote” aan (je kunt geautomatiseerd dus allerlei handelingen uitvoeren via IFTTT).

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond