Deel dit artikel
-

Fietskoeriers Packaly beschikbaar via Paazl

Webshops in de grote steden krijgen er via hun softwarepartner Paazl een extra logistieke partner bij in de vorm van Packaly. Vanuit de check-out op hun site kunnen winkeliers pakjes binnen een uur of diezelfde avond laten bezorgen bij de eindconsument.

De aansluiting op het zogeheten multi-carrier verzendplatform betekent een uitbreiding van het bereik van start-up Packaly. Klanten van Paazl kunnen fietskoeriers op pad sturen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en binnenkort ook in Rotterdam.

Packaly werkt niet enkel voor webshops, want ook gewone retailers kunnen bezorgorders inschieten in het systeem van de lastmilestart-up uit Utrecht.

De start-up uit de domstad profiteert van het feit dat veel Nederlanders verplicht thuiswerken en minder de deur uitgaan. In reactie daarop wordt en masse via internet gewinkeld en wil men nog steeds zijn bestelling zo snel mogelijk ontvangen. Logistieke partijen melden een toename in volume die bijna drie keer hoger dan normaal ligt. Er is nog geen uitzicht op een scenario waarin Nederland zich weer onbezorgd in de winkelstraten zal begeven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond