Deel dit artikel
-

Finalisten van de Accenture Innovation Awards 2018 zijn bekend

Accenture heeft de veertig finalisten van de Accenture Innovation Awards 2018 bekendgemaakt. Dat is de jaarlijkse innovatiewedstrijd voor start-ups die dit jaar acht categorieën telt, met vijf start-upfinalisten per categorie.

Ruim tachtig halvefinalisten gaven tijdens de Innovatie Expo 2018 in Rotterdam een pitch van één minuut om zo te proberen een plek in de finale te bemachtigen. Op basis daarvan selecteerden de categoriejury’s voor elke categorie vijf finalisten.

Met de Accenture Innovation Awards biedt Accenture beginnende ondernemers, die zich richten op de Nederlandse markt, een podium voor hun innovatieve producten en oplossingen.

In de categorie Security zijn genomineerd onder meer Broadkey (IoT-beveiliging), Ravelin Risk Prediction (fraude-detectieplatform) en QuantiCor (Cybersecurity-oplossingen voor het MKB).

In de categorie Leven & Werken gaat het om onder meer Expivi (3D-productconfigurator om producten in de webwinkel in 360 graden te laten zien), Temper (digitale marktplaats voor freelancers in de horeca), Etulipa (energiezuinig digitaal reclamescherm) en Yugen (systeem dat met sensoren in real-time de aanwezigheid en positie van personen in een ruimte detecteert).

Bij Gezondheid zijn genomineerd SpeakSee (microfoontechnologie), ProbeFix (ultrasone sonde voor op het lichaam) en Livassured (armband die de hartslag en beweging van de drager meet en hulpverleners waarschuwt bij epileptische aanvallen).

In de categorie Financiën zijn geselecteerd Agri-wallet (blockchainplatform dat kleinschalige boeren leen- en spaarmogelijkheden biedt), Attrace (gedecentraliseerd affiliate-marketingplatform en Budlr (platform dat inzicht geeft in het huishoudbudget).

De finalisten krijgen op vrijdag 2 november 2018 de kans hun concept te presenteren aan een jury, investeerders en accelerators. Diezelfde dag vindt ook de uitreiking van de awards plaats.

Deel dit bericht

2 Reacties

Robert Jan - Safened

Leuk artikel, maar volgens mij zijn er in iedere categorie 5 finalisten ;-)..

Mathijs - Accenture

Hier kan je alle finalisten vinden!
https://innovation-awards.nl/en-us/articles/aia-top-5

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond