Deel dit artikel
-

Finalisten Digital Transformers Award ’17 bekend

De zes finalisten van de Digital Transformers Award zijn bekend. Op donderdag 5 oktober 2017 strijden deze kandidaten in The Loft van de A’DAM Toren om de Digital Transformers Award 2017.

De Digital Transformers Award is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren en het digitale talent in Nederland in de schijnwerpers te zetten.

De organisatie ondersteunt de digitale ontwikkeling van bedrijven door op onderscheidende wijze inspiratie, inzicht en ontwikkelmogelijkheden te bieden. In 2016 nam Anouk Beeren namens Deli XL de award in ontvangst. In 2015 ging Robert van Geffen van Philips met de prijs aan de haal. Hun opvolger wordt volgende week gekozen uit de shortlist van zes finalisten:

De awardavond wordt dit jaar gepresenteerd door Jim Stolze, pionier op het gebied van digitale transformatie en drijvende kracht achter de Europese TEDx-conferenties. Als juryvoorzitter bepaalt Stolze samen met voormalige winnaars Robert van Geffen (Philips) en Anouk Beeren (Deli XL) wie de winnaar wordt.

Foto: Dan Brady (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond