Deel dit artikel
-

Finalisten Dutch Creativity Awards 2023 bekend

ADCN onthult de complete lijst van 172 finalisten van de Dutch Creativity Awards 2023. De finalisten zijn geselecteerd uit ruim 700 inzendingen in acht disciplines en 55+ categorieën. De uitreiking vindt plaats op 31 oktober in Theater Amsterdam.

Het juryberaad vond plaats in Capital C door een jury bestaande uit 130 professionals met een unieke expertise in verschillende creatieve disciplines. Alle inzendingen werden beoordeeld op idee, executie, relevantie en impact, met per categorie meer specifieke criteria.

Multidisciplinair werden meerdere nominaties toegekend aan Mis Niks/Interpolis, door Wefilm (8 x genomineerd), TikTok Sign Dance/T-Mobile door TBWA\NEBOKO (6 x genomineerd), en WikiTruth/Ukrainian Witness door Publicis (5 x keer genomineerd). Of zij ook in de prijzen vallen wordt bekendgemaakt tijdens de Awards Ceremony. Het volledige overzicht van de finalisten vind je hier.

Net als vorig jaar wordt de Members Award uitgereikt; een gouden Lamp die door ADCN-leden door middel van stemmen wordt toegekend. Anders dan voorgaande jaren worden de drie finalisten vooraf bekendgemaakt.

De uitreiking van de Dutch Creativity Awards zal plaatsvinden op 31 oktober in Theater Amsterdam. Na de uitreiking wordt de avond afgesloten met een feest bij Club ACE. Voor ADCN-leden, freelancers, talent (<30 jaar), en non-profits zijn er tickets te koop met korting.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond