Deel dit artikel
-

Finalisten LOEY Awards 2013 bekendgemaakt

Rogier Thewessen (Studentenwerk), Kalo Bagijn (Brand New Day) en Janneke Niessen (Improve Digital) zijn de genomineerde finalisten voor een LOEY Award, als beste online ondernemer van het jaar.

Victor van Tol (SnappCar), Valentijn Bras (Scoupy) en Steijn Pelle (Pelliano) maken kans op een LOEY Starter Award.

In de afgelopen twee maanden hebben vakgenoten, klanten, fans of anderszins betrokkenen hun favoriete ondernemer kunnen nomineren bij de organisatie van de prijs die voor de vierde keer wordt gehouden.

Hubert Deitmers, initiatiefnemer van de LOEY Awards: “We zien bij de aanmeldingen dat de kwaliteit in de breedte sterk groeit. En dat is ook nodig, want in deze tijden kunnen innovatieve online ondernemers een belangrijke pijler onder economisch herstel vormen. We zien er dan ook naar uit om deze ondernemers een podium te geven op 4 september.” in het Rijksmuseum te Amsterdam.

De zes genomineerde online ondernemers presenteren zich binnenkort aan de jury. Die bestaat dit jaar uit Bernhard van Oranje, Reinout Oerlemans, Daniël Ropers, Michiel Mol en Pieter Zwart. De laatste was vorig jaar zelf winnaar van een LOEY Award.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond