Deel dit artikel
-

Flinders start verkoop refurbished design

Online meubelwinkel Flinders gaat voortaan refurbished design verkopen. Dat zijn producten die zijn opgeknapt met originele onderdelen en met korting worden aangeboden.

Daarnaast lanceert de woonwinkel nieuwe duurzame producten die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Het doel is dat deze categorie op termijn 15 procent van de omzet gaat vertegenwoordigen.

Voor de nieuwe categorie is Flinders een samenwerking aangegaan met Workbrands, een partij uit Eindhoven, gespecialiseerd in refurbished design.

De refurbished producten zijn van toonaangevende merken als Vitra, Herman Miller en Gispen voor de werkomgeving. De bureaustoelen en tafels zijn opgeknapt. Versleten onderdelen zoals armleggers en wielen zijn vervangen door nieuwe en de klant krijgt vier jaar garantie.

Tegelijkertijd worden kortingen van 50 tot 80 procent geboden op de nieuwprijs.

Sinds deze maand heeft Flinders tevens een duurzaam design sectie live gezet. Hier vindt de consument alle producten met een duurzaam tintje. Flinders verkoopt hier onder andere stoelen van oceaan plastic (Wehlers), lampen van gerecycled karton (Graypants) en opbergmanden van gerecyclede PET flessen (Muuto).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond